MILK & HONEY GOLD
Krémes textúrájú, organikus forrásból származó, tápláló hatású samponok, test- és arcápolók, tej- és hidratáló mézkivonattal. Mélyen táplálják és puhává teszik a hajat és a bőrt. Most ezeket a terméket ajánljuk.

31604 Milk & Honey Gold bőrpuhító krémes szappan
Szuper krémes szappan glicerinnel, talkummal, valamint organikus forrásból származó tej- és mézkivonattal. A bőr kiszárítása nélkül tisztít, csodás az illata. Hatására puhább és rugalmasabb lesz a bőr.

33447 Milk & Honey bőrkisimító kézradír
Puhább, simább kézbőr a krémes kézradírral. Organikus forrásból származó tej- és mézkivonatot tartalmaz. A Milk & Honey Gold bőrkisimító kézradír segít a száraz, érdes kézbőr kisimításában. Radírozó hatású mandulahéj-őrleményt tartalmaz. Felkészíti a bőrt a kézkrém hatóanyagainak a befogadására. Hatására kézbőrét azonnal puhábbnak, simábbnak és hidratáltabbnak érezheti. Ideális száraz bőrre. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

31601 Milk & Honey Gold bőrkisimító cukros bőrradír
Luxus, cukros bőrradír organikus forrásból származó tej- és mézkivonattal és természetes radírozó részecskékkel. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, puhává, feszessé és csodálatosan illatossá teszi a bőrt.

31603 Milk & Honey Gold folyékony szappan
Pazar illatú folyékony, kéztisztító szappan organikus forrásból származó tej- és mézkivonattal. Gyengéden tisztít, nem szárít, puhává és rugalmassá teszi a bőrt.

 

Az akciós ár a 2018. 4-es kampányban március 19-ig érvényes.