Az Oriflame-ben kétféle tevékenységgel lehet pénzt keresni
1. Vásárlás, Oriflame termékek vásárlása
2. Szponzorálás, Oriflame Tagok regisztrálása és szponzorálása

Oriflame kereseti lehetőség = v
ásárlás + szponzorálás, a kétféle módon megszerzett jövedelmek összege.  Egymáshoz viszonyított arányában jóval több pénzt lehet keresni szponzorálással, mint vásárlással.  Az eltérés több-százezer Ft nagyságrendű a szponzorálás javára 🙂 

1. Vásárlás 20% kedvezménnyel
Ez a lehetőség Tagok részére érhető el.
Egy kis matek. Pl. egy 18.000 Ft-os NovAge szett Tagi ára 14.400 Ft. A különbség 3.600 Ft. Ha magadnak vásárolod meg a NovAge szettet, spórolsz 3.600 Ft-ot.  Eladás esetén 3.600 Ft a haszon.

2. Szponzorálás
Ez a lehetőség Tagok részére érhető el.  A szponzorálással elérhető jövedelemnek nincs felső határa.  A 4-24% jutalék vagy teljesítmény utáni árengedmény az Oriflame-hez csatlakoztatott Tagok, a csapat forgalma után jár. Az elosztást a csoport Tagjai között NEM a főnök dönti el, hanem a tényleges, számokkal jól mérhető teljesítmény alapján az Oriflame Sikerterv leprogramozott algoritmusa számolja ki. Ugyanis itt nincs főnök 🙂 A 24%-os szint elérése után a megszerezhető jövedelemnek nincs felső határa.

Tagok számára mind a két lehetőség nyitott.

Tevékenységed lehet kereset kereset kiegészítés, vagy lehet főfoglalkozás. Az Oriflame Tag kötetlen munkaidőben, főnök nélkül dolgozik. Keresete nem a ráfordított órák mennyiségétől, hanem a munka tényleges eredményétől függ. Épp ezért főállás mellett is kényelmesen kezdhető. Diákoknak, kisgyermekes anyukáknak, nyugdíjasoknak olyan bevételt tud eredményezni, amivel minden hónapban számolhatnak.

Én 2012. óta főfoglalkozású Oriflame-s vagyok. Azért választottam az Oriflame-t, mert szeretem a biztonságot, szeretem önállóan beosztani a munkára fordított időmet, szeretem az embereket, szeretek annyi pénzt keresni, amennyit dolgozom, és azért, mert az Oriflame egy változatos, élvezetes munka.

Szeretettel várunk csapatunkba! Csatlakozz a Regisztráció menüpontban!