Az Oriflame-ben két fő tevékenységgel lehet pénzt keresni.

1. Vásárlás saját célra = Spórolás
2. Vásárlók csatlakoztatása, regisztrálása = Hálózatépítés

Aki az csapatépítés vagy hálózatépítés mellett dönt, annak a jövedelme csak a munkavégzés minőségétől függ. A skála igen széles, a zsebpénz kategóriától a magasan átlag feletti kimagasló keresetig minden elérhető.

Az Oriflame Szépségtanácsadó kötetlen munkaidőben és 100% jutalékos elszámolásban dolgozik. Keresete nem a ráfordított órák mennyiségétől, hanem a munka tényleges eredményétől függ. Épp ezért főállás mellett is kényelmesen végezhető. Diákoknak, kisgyermekes anyukáknak, nyugdíjasoknak olyan bevételt tud eredményezni, amivel minden hónapban számolhatnak. Választható teljes munkaidős elfoglaltságnak is.
Regisztráció után bárki lehet Szépségtanácsadó.

Az Oriflame-ben két fő EXTRA JÖVEDELEM forrás van
1. 25 % azonnali haszon minden saját vásárolt termék után. Saját vásárlás esetén megtakarítás, értékesítés esetén haszon.
2. 4-24% bónusz vagy teljesítmény utáni árengedmény az Oriflame-hez cssatlakoztatott vásárlók és értékesítők forgalma után. A bónusz elosztását a csoport tagjai között az Oriflame „Sikerterv” szabályozza.

Az extra jövedelemnek sem felső sem alsó határa nincsen.
Van aki spórol, csak a családnak vásárol, és elegendő, hogy havonta néhány ezer Ft-ot megspórol okos vásárlással, mert beszerzési áron, másnak fizetett haszon nélkül rendel.
Van, aki kisebb összegű kiegészítésre vágyik, ezért néhány ismerőst, barátot csatlakoztat a Szépségtanácsadó Vásárlói klubhoz.
Van, aki százezres vagy nagyobb jövedelemre vágyik, ezért nemcsak néhány ismerőst csatlakoztat, hanem nagyobb csapatot épít és magát a csapatépítést is megtanítja azoknak, akik már csapatának tagjai.

Vannak ösztönző Szépségtanácsadói Programok, ajándékok
1. Start Program kedvezményes vásárlási lehetőség. 2016. november 8-tól ÚJ ORIFLAME START PROGRAM!
Regisztráció után indulhat a Start Programban!
Rendeljen az első 3 katalógusból 100-100-100 BP, miután csatlakozott hozzánk és élvezze a luxust!

Regisztráció után azonnal indulhat a Start Programban!

  1. LÉPÉS
    Vásároljon legalább 100 bónuszpont értékben a csatlakozáskor érvényes katalógusból és megajándékozzuk az Essence & Co. két luxus termékünkkel. Próbálja ki azt az egyedi kényeztetést, amit az Essence & Co. termékcsalád kínál!
  2. Top Klub Program ajándékai. Több katalóguson át elért magas saját forgalomért további termék és katalógus ajándékokat lehet kapni az Oriflame-től
  3. Szponzor Program Minden Szépségtanácsadó szponzorálhat, építhet hálózatot! Beléptethet személyesen új Szépségtanácsadót ismeretségi köréből, családból, munkahelyről, lakóközösségből, stb. Minél több új Munkatárs teljesíti a Start Program 3. lépését, annál több ajándék értékesítési segédeszközt kehet kapni ajándékba.

Szeretettel várjuk csapatunkba! Csatlakozzon hozzánk a Regisztráció menüpontban!