Mátrai Zsóka - Oriflame Szépségtanácsadó GOLD Direktor

Mátrai Zsóka Oriflame Szépségtanácsadó vagyok, GOLD DIREKTOR fokozatban.
2012-ben eldöntöttem, főfoglalkozású Oriflame-s leszek. Azért választottam az Oriflame-t, mert szeretem a biztonságot, szeretem önállóan beosztani a munkára fordított időmet, szeretem az embereket, szeretek annyi pénzt keresni, amennyit dolgozom, és azért, mert az Oriflame egy változatos, élvezetes munka.
A következő célom az volt, megmutatom másoknak, milyen sok jót tapasztaltam az Oriflame világában. Olyan embereket kerestem, akik szintén ki akartak lépni a mókuskerékből, de még nem találták meg a függetlenséghez vezető utat, munkát.
2016. óta Senior Direktor, 2017 óta Gold Direktor vagyok. Az Oriflame Sikerterv újabb célok elérésére is lehetőséget ad. Továbbra is keresek olyan embereket is, akik az Oriflame izgalmas, változatos, kihívásokkal teli színes világát választják hivatásuknak. Váltsa valóra legtitkosabb álmait, terveit! Regisztráljon MOST!

Pénz


Szeretné bebiztosítani vagy emelni családja életszínvonalát? Ki akar törni a mókuskerékből? A jelenleginél több pénzt akar? Hajlandó rászánni az idejét a munkára? Kitartó? Ha a válasz IGEN, akkor regisztráljon! Évente 17 katalógus van, 17 fizetést kapunk.

Sikerterv


A Oriflame Sikerterv garantálja, annyi pénzt kap, amennyit dolgozik. Az elérhető jövedelemnek nincs felső határa. BIZTONSÁGOT és jó anyagi hátteret teremthet családjának. Az Oriflame Sikertervvel pontosan kiszámíthatja a jövőjét.

VezetőCsapat


Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő Oriflame Csapata vagyunk. Az online munka az erősségünk, használni is, tanítani is eredményesen tudjuk. Nem kell barátait ostromolni ahhoz, hogy csapata bővüljön.

Emberbarát hely


Az Oriflame munka lehet diákmunka, jövedelem- vagy nyugdíj kiegészítés és fő foglalkozású munka is. Emberbarát munkahely saját időbeosztással, ahol annyit keres, amennyit dolgozik.

Munkamódszerünk


Szeretjük, használjuk az Oriflame termékeit, 80% áron vásárolunk. Fizetésünk abból van, másoknak is megtanítjuk a 80%-os saját vásárlást.  Több Munkatársunk már fő foglalkozásban Oriflame munkából él. Érdekli? Regisztráljon!

Azért Oriflame, mert…


Változtatni akar életén, de nincs kezdőtőkéje egy Kft-t alapítani. Tud és akar dolgozni, felismerte, hogy alkalmazottként több munkával sem tud több pénzt keresni. Szereti az embereket, tud kommunikálni. Szeretne ELISMERÉST kapni teljesítményéért.

Oriflame Lehetőség

Nézze meg az alábbi videót, hogy meggyőződjön róla mekkora üzleti lehetőség rejlik az Oriflame programban az Ön számára.

Oriflame Szépségtanácsadó Regisztráció

Ne menjen tovább, regisztráljon itt!

Töltse ki az alábbi mezőket és rövidesen használhatja az Oriflame zárt internetes felületét. A regisztrációs űrlap elküldése után 24 órán belül elkészítjük Oriflame internetes kódját, amivel azonnal megtudja kezdeni a vásárlást. Vásároljon magának nagyker áron, és mutassa meg a katalógust ismerőseinek. Ismerősei katalógus áron vásárolhatnak, így Ön azonnal keresett 20%-ot minden értékesített terméken.

SZEMÉLYES ADATOK:

SZÁLLÍTÁSI ADATOK:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatkezelési tájékoztató
Szolgáltatási szerződés
Felhasználási feltételek