Mátrai Zsóka - Oriflame Szépségtanácsadó GOLD Direktor

Mátrai Zsóka Oriflame Szépségtanácsadó vagyok, GOLD DIREKTOR fokozatban.
2012-ben eldöntöttem, főfoglalkozású Oriflame-s leszek. Azért választottam az Oriflame-t, mert szeretem a biztonságot, szeretem önállóan beosztani a munkára fordított időmet, szeretem az embereket, szeretek annyi pénzt keresni, amennyit dolgozom, és azért, mert az Oriflame egy változatos, élvezetes munka.
A következő célom az volt, megmutatom másoknak, milyen sok jót tapasztaltam az Oriflame világában. Olyan embereket kerestem, akik szintén ki akartak lépni a mókuskerékből, de még nem találták meg a függetlenséghez vezető utat, munkát.
2016. óta Senior Direktor, 2017 óta Gold Direktor vagyok. Az Oriflame Sikerterv újabb célok elérésére is lehetőséget ad. Továbbra is keresek olyan embereket is, akik az Oriflame izgalmas, változatos, kihívásokkal teli színes világát választják hivatásuknak. Váltsd valóra legtitkosabb álmaidat, terveidet! Regisztrálj MOST!

Pénz


Szeretnéd bebiztosítani vagy emelni családod életszínvonalát? Ki akarsz törni a mókuskerékből? A jelenleginél több pénzt akarsz? Hajlandó vagy rászánni az idődet a munkára? Kitartó vagy? Ha a válasz IGEN, akkor regisztrálj! Évente 17 katalógus van, 17 fizetést kapunk.

BCM Üzleti Modell


Az Oriflame BCM Üzleti Modell garantálja, hogy mindenki annyi pénzt kapjon, amennyit dolgozik. Az elérhető jövedelemnek nincs felső határa. Az Oriflame-mel biztonságot és jó anyagi hátteret teremthetsz családodnak.

BCM jutalmazási terv


Brand Partnerek részére kiszámítható jövedelem érhető el a csapat utáni bónusszal. A vezetőfejlesztést segítik a növekedési bónuszok és a konferenciákon való részvétel.

Emberbarát hely


Az Oriflame munka lehet diákmunka, jövedelem- vagy nyugdíj kiegészítés és fő foglalkozású munka is. Emberbarát munkahely saját időbeosztással, ahol annyit keresel, amennyit dolgozol. Itt Te vagy saját magad főnöke.

Munkamódszerünk


Az online munka az erősségünk, használni is, tanítani is eredményesen tudjuk. Nem kell barátaidat ostromolni ahhoz, hogy csapatod bővüljön.

Azért Oriflame, mert…


ha változtatni akarsz életeden, itt nem kell kezdőtőke. Ha tudsz és akarsz dolgozni, talán felismerted, hogy alkalmazottként több munkával sem tudsz több pénzt keresni.  Itt ELISMERÉST és pénzt kapsz teljesítményedért.

Oriflame Lehetőség

Nézd meg az alábbi videót, hogy meggyőződj róla, mekkora üzleti lehetőség rejlik az Oriflame programban számodra.

Oriflame Regisztráció

Ne menj tovább, regisztrálj itt!

Töltsd ki az alábbi mezőket és rövidesen használhatod az Oriflame webáruházat. Az űrlap elküldése után 24 órán belül elküldjük MEGHÍVÓT. Regisztrálj VÁSÁRLÓNAK, és utána kérheted a Brand Partner (Szépségtanácsadó) szintet. Szépségtanácsadóként jogosult leszel üzleti jutalékra, élvezheted a korlátlan pénzkereset világát.

  FIÓK ADATOK:

  SZEMÉLYES ADATOK:

  SZÁLLÍTÁSI ADATOK:

  ÉRDEKLŐDÉS:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

  Adatkezelési tájékoztató
  Szolgáltatási szerződés
  Felhasználási feltételek