Az Oriflame karrier lehetőség gyökeresen eltér az általában ismert hagyományos alkalmazotti karrier lehetőségektől.

1. Évente 17 alkalommal van fizetés, évente 17 alkalommal lehet fizetésemelés. (Évente 17 katalógus jelenik meg, bónuszfizetés pontosan katalóguszárás után) Akár több százezer forintot is lehet keresni, akár főállás mellett is

2. Munkaidő – rugalmas és kötetlen. Mindenki annyit dolgozik, amennyit akar (a fizetés teljesítményarányos)

3. Biztonságos – nincs létszámleépítés, sőt, állandó felvétel van. Nem küldenek el, ha gyermeked beteg, vagy ha nyugdíj előtt állsz. Nem különböztetnek meg azért, mert fiatal vagy, mert öreg vagy.

4. Karrierlehetőség – mindenki számára nyitott, Neked is! Akár direktor is lehetsz. A megszokott álláspályázatoknál szoros összefüggés van a pályázattal elérhető pozíció, jövedelem, karrierlehetőség, és az állás betöltéséhez szükséges követelmények között. Az Oriflame karrier megpályázásának egyetlen feltétele van: be kell regisztrálni, mint Szépségtanácsadó.

5. Előrelépés – a legtöbb munkahelyen aki beosztottként kezdi pályáját, beosztott marad. Aki vezetőnek lép be, az végig vezető lesz. Az Oriflame Szépségtanácsadó belépés után saját maga dönt. Lehet hűséges vevő, aki online vásárol beszerzési áron. A vásárlás mellett elkezdheti az üzletépítést is. Ez a döntés bármikor meghozható. Akár a belépés után azonnal, de később, több év elteltével is. Minden direktor új Szépségtanácsadóként kezdte, én is o)

6. Fejlődés – a hálózatépítéssel, csatlakoztatással fokozatosan lehet haladni a Sikerterv szerinti 4-24%-os szintek és a direktori szint felé. Ez bárki számára elérhető, aki időt és energiát fordít az Oriflame munkára.