A NOVAGE+ szettek ötféle terméket tartalmaznak – arctisztító, szemkörnyékápoló krém, szérum, nappali krém és éjszakai krém. Ha ismerkedsz a NOVAGE+ szettekkel, érdemes a szérumokat kipróbálni.

Mik is azok a szérumok és miért érdemes használni őket?

Az elmúlt pár évben, a szérumok nagyon gyorsan kötelező termékekké váltak a bőrápolásban. A szérumok magas koncentrációjú aktív összevetős bőrápolási termékek. A szérum nagyon sokat tud segíteni a bőrödnek hosszútávon azzal, hogy feltölti a kollagéneket és optimalizálja a hidratációs szintet.  Könnyedebb textúrájuk van, mint a krémeknek. Mivel kisebb molekulákból állnak össze, ezért képesek a kiegészítő anyagokat egészen a bőr mélyebb rétegeibe eljuttatni.

Ha egy adott bőrproblémára keresel megoldást, ne hagyd ki a szérum használatát az arcápolási rutinból, mivel fontos szerepet játszik az ideális arcbőr elérésében. Válassz szérumot a bőr igényének megfelelően, a mély ráncok, a megereszkedett bőr, a hiperpigmentáció vagy a bőröregedés jeleinek korrigálására.

Melyik NOVAGE+ szérumot válasszam? 

41039 Novage+ Blemish + Age Defy szérum
Önállóan is megvásárolható, vagy a 45608 Blemish + Age Defy Light rutin (szett) részeként. A Novage+ Blemish + Age Defy szérum hatékony öregedésgátló hatást nyújt a pattanások kialakulására hajlamos bőrnek. Csökkenti a finom vonalak, a ráncok, a pattanások, az elzáródott pórusok és a pattanások okozta hegek megjelenését, segít a bőr simaságának fokozásában, hogy fiatalosabbnak és egészségesebbnek látsszon a bőr tónusa.

 • Multi-aktív formula bioaktiváló technológiákkal és borostyánkősavval
 • Természetes eredetű technológia serkenti a kollagén termelődését, gyorsabban, mint a C-vitamin a ráncok megjelenésének csökkentésére
 • Minden bőrtípusra ajánlott, beleértve az érzékeny bőrt is

41035 Novage+ Wrinkle Smooth szérum
Önállóan is megvásárolható, vagy a 45590 Wrinkle Smooth Mix rutin (szett) részeként.Hatékony, multi-aktív szérum, amely a finom vonalakra és a ráncokra hat, beleértve a mélyebb ráncokat is. Formulája retinolszerű Bio CollagenPro és Oripeptide-3 technológiákat tartalmaz, amelyek aktiválják a bőr saját kollagén-termelését, cosmeceutical hatást eredményezve, gyengéden a bőrhöz.

 • Klinikailag igazoltan a ráncok 4 fő típusára hat
 • Formulája segít a kollagén termelődésének aktiválásában
 • Minden bőrtípusra ajánlott, beleértve az érzékeny bőrt is

41037 Novage+ Lift + Firm szérum
Önállóan is megvásárolható, vagy a 43691 Lift + Firm Rich rutin  (szett) részeként. A Novage+ Lift + Firm szérum javítja a bőr feszességét és rugalmasságát, megemeli és határozottabbá teszi az arckontúrokat, csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. Formulája bioaktiváló technológiákat tartalmaz a cosmeceutical hatékonyságért, gyengéden a bőrhöz.

 • Segít a feszesség és a rugalmasság helyreállításában, az arckontúrok feszeítésében
 • Gyengéd, retinolszerű hatékonyság a rugalmasság fokozására
 • Minden bőrtípusra ajánlott, beleértve az érzékeny bőrt is

41040 Novage+ Bright Intense szérum
Önállóan is megvásárolható, vagy a 45595 Bright Intense Mix rutin (szett) részeként. A Novage+ Bright Intense szérum egy multi-aktív, öregedésgátló hatású szérum, amely csökkenti a hiperpigmentáció jeleit, a pigmentfoltokat, halványítja és egyenletesebbé teszi a bőr tónusát, segít a finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentésében.

 • Természetes összetevőket tartalmazó technológia a kojisavhoz hasonló hatékonysággal, de gyengédebb
 • A természetes eredetű technológia serkenti a kollagén termelődését, gyorsabban, mint a C-vitamin a ráncok megjelenésének csökkentésére
 • Minden bőrtípusra ajánlott, beleértve az érzékeny bőrt is