Wellness by Oriflame

A Wellness by Oriflame termékek olyan alapvető tápanyagokat tartalmaznak, melyekre a szervezetnek szüksége van, és fedezik a bőr napi kiegészítő tápanyagszükségletét.

A Wellness by Oriflame készítmények a belülről fakadó szépség kibontakoztatásában segítenek. Svéd tudósok és táplálkozási szakértők dolgozták ki a termékeket.

Széles körben tesztelték, és különböző kutatások készültek annak alátámasztására, hogy az Oriflame Wellness készítményei hatékonyak és biztonságosak.

Valamennyi termék előállítása a GMP (Good Manufacturing Process – helyes gyártási gyakorlat) alapján történik, ezért a termékek tisztasága és kiváló minősége egyaránt garantált.

Lapozz bele a Wellness katalógusba és olvass erről még többet.
Wellness by Oriflame 2012.

2012-ben fokozott figyelmet fogunk fordítani
a Wellness by Oriflame termékek értékesítésére.

Igazságok és tévhitek a Wellness termékekről.

Tévhit: Egy táplálék-kiegészítő csak pénzkidobás, egy jó diéta során nincs rá szükség.
Igazság: Azok az emberek, akik nagy mennyiségben fogyasztanak friss, nyers és organikus zöldségeket, valóban mellőzhetik a táplálék-kiegészítőket. De manapság a legtöbb ételt sütve, fözve fogyasztjuk, így a bennük található tápanyagok értéke is csökken. Ezért a legtöbb embernek szüksége van multivitamint és ásványi anyagokat tartalmazó táplálék kiegészítőre.

Tévhit: Egy-egy étkezés kihagyásával gyorsabban veszíthetek a súlyomból
Igazság: A rendszeres táplálkozás biztosítja megfelelő vércukorszintet, ami normalizálja az étvágyat. Ha kihagy egy étkezést, akkor Ön valószínűleg gyors, szénhidrátokban gazdag ételeket fog fogyasztani (pl. pékáru) és több kalóriát visz majd a szervezetébe, mint amennyire szükség van. Az éhezés valóban fogyáshoz vezethet, de hosszú távon a fogyás nem lesz sikeres.

Tévhit: A táplálék-kiegészítők fogyasztásában néha szünetet kell tartani.
Igazság: Ez abban az esetben igaz, ha antibiotikumot vagy immunerősítőt szedünk. Más táplálék-kiegészítőket azonban mindennap szedni kell, hiszen a szervezetnek szüksége van vitaminokra, ásványi anyagokra, zsírsavakra és antioxidánsokra.

Tévhit: A Wellness táplálék-kiegészítők nem hatnak a bőrre
Igazság A Wellness-csomag rendszeres szedését követően, néhány hét múlva már tapasztalhatja, hogy javul a bőre kondíciója. A multivitaminok táplálják és egészségesebbé teszik a bőrt. Az Omega-3 zsírsav fokozza a bőr rugalmasságát, az astaxanthin pedig védi a nap káros UV-sugaraival szemben. A hatékony eredmény érdekében a Wellness-comag legyen a mindennapi bőrápolás része.

Tévhit Az Omega-3 zsírsavak súlygyarapodást okoznak
Igazság Tanulmányok bizonyítják, hogy az Omega-3 zsírsavak támogatják a zsírlebontás folyamatát, és jótékonyan hatnak a szív- és az érrendszer működésére. Szerencsére a halolaj nem olyan finom, mint a kakaóvaj, ezért nem fog olyan nagy mennyiséget elfogyasztani belőle, amennyi már súlynövekedést okozna.