WellnessKids Multivitamin napi 100 Ft?  Igen.
Naponta 100 Ft a “WellnessKids multivitamin és ásványi anyagok étrend-kiegészítő rágótabletta gyerekeknek” termék ára regisztráció után és előfizetésben, 4 katalógus időszak átlagában.

A WellnessKids Multivitamin katalógus ára 3.499 Ft, regisztráció után 20%-kal kedvezőbb az ár, 2.799 Ft / doboz. Előfizetésben minden 4. doboz ingyenes.
(2.799 Ft + 2.799 Ft + 2.799 Ft + Nulla Ft) / 4 = 2.099 Ft
Egy dobozban 21 db rágótabletta van 2.099 Ft / 21 = 99,9 Ft ~ 100 Ft
Megéri regisztrálni és előfizetést indítani.

Az “Omega-3 zsírsavtartalmú étrend-kiegészítő citromízesítéssel” is 20%-kal kedvezőbb regisztráció után, erre a termékre is lehetséges az előfizetés, mellyel a 4. katalógus időszakban a termék ingyenes.

Az Omega-3 zsírsavtartalmú étrend-kiegészítő citromízesítéssel katalógus ára 4.999 Ft, regisztráció után 20%-kal kedvezőbb az ár, 3.999 Ft / doboz. Előfizetésben minden 4. doboz ingyenes.
(3.999 Ft + 3.999 Ft + 3.999 Ft + Nulla Ft) / 4 = 2.999 Ft
Egy flakonban 21 napi adag van 2.999 Ft / 21 = 142,8 Ft Ft ~ 143 Ft
Megéri regisztrálni és előfizetést indítani.

Wellness gyermekeknek

Forrás: www.oriflame.hu

Gyermekkorban a test iszonyatos tempójú növekedésnek van kitéve és az aktuális életkortól függően a gyerekeknek speciális tápanyagokra lehet szüksége az optimális fizikai és kognitív fejlődés támogatásához. Ezek a speciális táplálkozási igények olykor kihívás elé állíthatják a szülőket, hogyha válogatósabb vagy éppen nyűgösebb hangulatú a gyermekük és bizonyos ételeket vagy élelmiszercsoportokat alapból elutasítanak.
Az étrend-kiegészítők egy kiegyensúlyozott étrend részeként hozzájárulhat a megfelelő tápanyagok biztosításához ebben a gyors növekedési szakaszban is. A WellnessKids multivitamin és ásványi anyag tablettája, valamint a WellnessKids Omega 3 esszenciális összetevők kombinációját nyújtják a gyermekek táplálkozási igényeinek kielégítésére.

Szülőként kétségtelenül foglalkozunk gyermekünk megfelelő fejlődésével. Éppen ezért szeretnénk válaszolni a WellnessKids termékeinkkel kapcsolatban általában felmerülő kérdésekre:

Szüksége van a gyermekemnek ezekre a kiegészítőkre?

Ha gyermeke válogatós és nem eszik elegendő gyümölcsöt és zöldséget, a WellnessKids multivitamin és ásványi anyag étrend-kiegészítője segítséget nyújthat a  megfelelő tápanyagok biztosításában. Továbbá, ha hetente kevesebb mint 3 alkalommal kerül hal a tányérjára, a WellnessKids Omega 3 tartalmú étrend-kiegészítője minden nap elősegítheti a megfelelő omega 3 bevitelt.

Biztonságos a gyermekek számára az étrend-kiegészítők szedése?

Igen, a WellnessKids termékek a WHO által a gyermekek számára ajánlott napi tápanyagmennyiséget tartalmazzák, és jóval a még biztonságos felsőhatárértékek szintje alatt vannak.

Milyen előnnyel jár, ha gyermekem a WellnessKids Multivitamin és Ásványi anyag tablettákat és az Omega 3 étrend-kiegészítőket is rendszeresen szedi?

A WellnessKids Multivitamin és ásványi anyag tabletta 13 vitamint és 8 ásványi anyagot tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek, sőt akár létfontosságúak is lehetnek a gyermekek helyes növekedésében és fejlődésében. A WellnessKids Omega 3 esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amik a legtöbb gyermek étrendjéből kimaradnak. Ezek a zsírsavak, az EPA és a DHA, a test összes membránjának részét képezik.