Nem csak különleges alkalmakkor javasolt arcmaszkot használni. Építse be a heti szépségápolási rutinba és mindig válasszon olyan maszkot, mely bőre éppen aktuális állapotának megfelelő. Mutatunk négyet, melyeket érdemes kipróbálni!

1. AGYAGOS MASZK
Az agyagos maszkok remekül tisztítják a bőrt, zsíros bőrre mindenképpen ajánlottak. Az összetevők között keresse a bentonitot, mely tisztító hatásáról híres és segít kordában tartani a faggyútermelést (aminek a túlzott termelődése mitesszerek és pattanások kialakulásához vezet). Kedvencünk a Love Nature agyagos arcmaszk bojtorjánnal. 32635 Love Nature agyagos arcmaszk bojtorjánnal Tisztító, bőrkiegyensúlyozó hatású, agyagos arcmaszk tasakos kiszerelésben bojtorjánkivonattal. A hidratáló bojtorjánkivonat növényi tanninokban gazdag, amelyek hatékonyan tisztítják a bőrt. Ideális zsíros bőrre. Bőrgyógyászok által tesztelt.

2. GÉL MASZK
Az arcmaszkok számos módon szépíthetik a bőrt. A fenti klasszikus maszkkal szemben a gél maszkok célja, hogy hűsítsék és hidratálják a bőrt, így felfrissítve azt. Próbálja ki a Love Nature zselés arcmaszkot uborkával – új energiát ad a bőrnek. 32633 Love Nature zselés arcmaszk uborkával Frissítő, hűsítő hatású arcmaszk praktikus, tasakos kiszerelésben. Revitalizálja a bőrt. C-vitaminban gazdag, hidratáló és élénkítő hatású uborkakivonatot tartalmaz. Ideális kombinált bőrre. Bőrgyógyászok által tesztelt.

3. ÉJSZAKAI MASZK
A kipihent megjelenést soha nem volt könnyebb elérni. Az éjszakai maszkok segítségével a bőr minden tápanyagot megkaphat, amire szüksége van a reggeli szuper megjelenéshez. Imádjuk a NovAge Intense Skin Recharge regeneráló éjszakai arcmaszkot, mely a 8 órányi tökéletes alvás hatását éri el, és jelentősen csökkenti a fáradtság jeleit. 33490 NovAge Intense Skin Recharge regeneráló éjszakai arcmaszk Ébredjen reggel üde és revitalizált bőrrel. Intenzív, eltávolítást nem igénylő arcmaszk mélyen tápláló inkamogyoró-olajjal, cupuaçu-vajjal és hidratáló hyaluronsavval. Csökkenti a fáradtság jeleinek megjelenését, és láthatóan kipihentté teszi a bőrt reggelre. Használja heti egy vagy két alkalommal a szokásos éjszakai krém fölött.