Fordítsa vissza az idő kerekét az új Ifjúságmegőrző SkinGenist™-tel!

Fokozza a szépségért felelős gének hatékonyságát!

Közel 10 évnyi, intenzív kutatómunka után az Oriflame büszkén mutatja be az Ifjúságmegőrző SkinGenist™-sorozatát. Ez az Oriflame legelső olyan terméksorozata, amelynek fő összetevője közvetlenül a bőr génjeire fejti ki a hatását. A GenisteinSOY elnevezésű összetevő öregedésgátló hatással bír, a bőrt fiatalossá és ragyogó megjelenésűvé varázsolja.

Őrizze meg gyönyörű megjelenését a GenisteinSOYsegítségével
A több mint 10 alkalommal tisztított Genistein SOYegy finomított, speciális összetevő, amely természetes szójafehérjéből származik, és az érett bőr megfiatalítását célozza. Az Oriflame Ifjúságmegőrző SkinGenist™-sorozatának ezen egyedülálló, innovatív összetevője számos előnyös hatással bír. Mélyen behatol a bőrbe, és nemcsak a bőr textúráját javítja, de a kollagénképződést is serkenti, miközben hathatós antioxidáns védelmet is nyújt.

Három olyan gént céloz meg, amelyek a szépségért felelősek

Az Ifjúságmegőrző SkinGenist™-termékek az innovatív és forradalmian új GenisteinSOY összetevőt állítják az érett bőr egyedi igényeinek szolgálatába. A Genistein SOY segít stimulálni a szépségért felelős három legfontosabb gént: a „bőr kiszáradását megakadályozó gént”, ami azt biztosítja, hogy a bőr minden használat után hidratáltnak és tápláltnak érződjön; a „sejtfiatalító gént”, amely támogatja a bőrsejtek életciklusát, hogy a bőr fiatalabbnak és frissebbnek tűnjön; és végül a „strukturális gént”, amely biztosítja a bőr szerkezeti egységességének fennmaradását, vagyis azt, hogy a bőr telt és tökéletesen sima legyen.

Az Ifjúságmegőrző krém szinte megfiatalítja a bőrt, így az akár nyolc évvel is fiatalabbnak tűnhet *

Ragyogóvá tesz
Csökkenti az arc ráncait
Határozottabbá teszi a vonalakat
Visszaadja a rugalmasságot
Tónusosabbá tesz
*103 hölgyvásárló bevonásával végzett, szubjektív fogyasztói véleményfelmérés alapján a nappali és az éjszakai krém 4 héten keresztül történő, együttes használata után.

TIME REVERSING termékek
24181 Ifjúságmegőrző SkinGenist™ nappali krém SPF 15
24184 Ifjúságmegőrző SkinGenist™ éjszakai krém
24189 Ifjúságmegőrző SkinGenist™ bőrkisimító kapszula
24217 Ifjúságmegőrző SkinGenist™ nappali és éjszakai szérum
24665 Ifjúságmegőrző SkinGenist™ szemkörnyékápoló krém