A világirodalom és a komolyzene kedvelői jól ismerik a történet, mely rendszeres kelléke egy kaméliabokréta.  A kamélia egy nagyon népszerű cserje, az adja a különlegességét, hogy nem akkor virágzik, mint a többi virágzó cserje, hanem tél végén.  Az Oriflame új illata a Giordani Gold Essenza Blossom Parfum tél végén, az 5-ös katalógusban kerül bevezetésre. 

Különleges már az üveg is. Akár egy gyönyörű ékszer, úgy ragyog az illat ikonikus üvege, amelyet a rose-gold díszítés varázsol egyedivé. A parfüm tündököl az üvegben, minden cseppje a luxus tökéletes megtestesítője.

Az illat gy tökéletes kombináció gyümölcse Az egzotikus narancs, a kamélia és a jázminvirágok káprázatos összefonódása a pazar rose-gold jeggyel. Két neves parfümőr alkotása, akik csodálatos ízlésüknek és az összetevők terén szerzett szakértelmüknek köszönhetően alkották.

A parfüm bevezető ára 7.999 Ft április 19-ig. De akár 299 Ft-ért is megszerezheted. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy regisztrálj és vegyél részt a Start programban.  Akár megszerezheted a csodálatos Rose Gold pezsgőspohár készletet is.