Kedvenc Oriflame szempillaspirálok

Nem mindenkinek válik be ugyanaz a termék minden esetben. Ez különösen igaz a szempillapirálokra: ami a barátnőjének vagy kolleganőjének bevált, nem biztos, hogy Önnek is megfelelő lesz. Az Oriflame ebben is segít, az Oriflame szakértői segítenek megtalálni a tökéletes szempillaspirált!

1. Érzékeny szemre
Sokféle szempillaspirál kapható, de ha érzékeny a szeme, esetleg kontaktlencsét használ, akkor tudja, milyen nehéz megtalálni a tökéletes darabot. Sok típus irritálhatja a sezmet, ezért olyat keressen, ami kiegyensúlyozott pH-értékű és hipoallergén, így kényelmetlenség nélkül lehet hosszú, dús szempillája.
30719 The ONE 5 az 1-ben WonderLash szempillaspirál Black
30720 The ONE 5 az 1-ben WonderLash szempillaspirál Black brown

The ONE 5 az 1-ben WonderLash szempillaspirál

2. Vízálló
Imád úszni? Vagy inkább futni? Esetleg síelni? Ha sportos alkat, akkor fontos, hogy ellenálló, tartós szempillaspirált használjon, ami ellenáll a víznek, párának, szennyeződéseknek, és minden másnak, ami az életvitelével jár. A vízálló technológiának köszönhetően már nem kell lemondani a sminkről egészen extrém körülmények között sem.
30722 The ONE vízálló szempillaspirál

The ONE vízálló szempillaspirál

4. Tágra nyílt szemek
Ha kicsi, mélyen ülő szemei vannak, hosszabbító szempillaspirált válasszon, mely segít tág, nagy szemek hatását kelteni. Kedvencünk a The ONE tág szemek szempillaspirál, melynek pillák ívét követő applikátora megemel és ível, a szempillák tövétől egészen a végekig.
31473 The ONE tág szemek szempillaspirál

The ONE tág szemek szempillaspirál

5. Szétválasztás
Néha nehéz feladatnak bizonyul, hogy hosszú, dús és ívelt szempillákat sminkeljünk anélkül, hogy csomósodna. Ha Önnek is van ezzel gondja, válasszon pilla-szétválasztó kefével ellátott terméket, mely egyenletes felvitelt és egészen könnyű viseletet biztosít.
30460 The ONE Volume Blast szempilladúsító spirál

The ONE Volume Blast szempilladúsító spirál

6. Színek
Néha vágyat érez az ember, hogy kipróbáljon valami újat a megszokott fekete szempillaspirál helyett. Például a természetes hatású sminkhez kiváló egy barnás árnyalat, mely észrevétlen marad. Ha pedig feldobnánk a sminket, érdemes kipróbálni a kék színt, mely ragyogóvá és éberré varázsolja a tekintetet.
31915 Very Me Stylist szempillaspirál Blue
31916 Very Me Stylist szempillaspirál Silver
31917 Very Me Stylist szempillaspirál Gold

Very Me Stylist szempillaspirál