Az Oriflame legújabb prémium parfümje a Sublime Nature. Megjelenése kapcsán utánajártunk, mit is takar a premium kifejezés és hogyan készülnek az ilyen típusú illatok. Nathalie Lorson parfümkészítő mester mesélt nekünk erről.  Forrás: oriflame.hu

1. MILYEN FELTÉTELEKNEK KELL MEGFELELNIE EGY PARFÜMNEK, HOGY PRÉMIUMNAK MINŐSÜLJÖN? 
Amikor ilyen típusú illatot készítek, mindig a legfinomabb, legelegánsabb és legegyedibb összetevőket választom ki hozzá, ami csak hozzáférhető a parfümkészítésben.

2. AZ ÖN SZÁMÁRA MIT JELENT A PRÉMIUM MINŐSÉG? 
A prémium számomra az egyediséget jelenti. Szeretek olyan ügyfelek részére parfümöt készíteni, akik az egyediséget keresik. A szépség, a harmónia és a minőség a legfontosabb, amikor ilyen illatot hozok létre.

3. A SUBLIME NATURE TUBEROSE ILLATOT MI TESZI PRÉMIUMMÁ? 
A Sublime Nature Tuberose parfümöt exkluzív kivonatok felhasználásával, fenntartható eljárással készítettem el. Ezeket az összetevőket helyeztem az illat középpontjába, így tudnak érvényesülni.

4. HOGYAN KELTKEZIK EGY PRÉMIUM PARFÜM?
Miután kiválasztottam a fő összetevőt, fontos, hogy a legkiválóbb minőséget használjam. Ezután kísérletezem az illattal – keverem más összetevőkkel, hogy erősítsem az eredeti illatot és kiemeljem a jellemzőit. Például a Sublime Nature Tuberose esetében körülbelül egy évbe telt megtalálni a tökéletes kompozíciót.

5. EHHEZ A PARFÜMHÖZ A LEGKIVÁLÓBB, IKONIKUS ÖSSZETEVŐKET VÁLOGATTA ÖSSZE. HOGYAN TÖRTÉNIK EZ A GYAKORLATBAN?
A tubarózsa az egyik legikonikusabb összetevő a klasszikus parfümkészítési gyakorlatban. Egyedi virágos illatként alkalmazzák exkluzív parfümök esetében, ahol kibontakoztathatja különleges, fényűző aromáját. Néhány évvel ezelőtt Indiában jártam virágföldeken, és emlékszem az érzésre, amikor felfedeztem a tubarózsa tisztán növényi, kifinomult illatát. Az új Sublime CO2 technológia révén most alkalmam nyílt elkészíteni ezt az illatot.

6. AMIKOR LÉTREHOZTA EZT A PARFÜMÖT, CÉLJA VOLT OLYAN ILLATOT KREÁLNI, MELY KÜLÖNLEGES PILLANATOKHOZ KAPCSOLÓDIK. MIK EZEK?
A tiszta és természetes indiai tubarózsa különlegesen friss és üde illata hajnalban a legerősebb. Május és december között minden nap látni, ahogy száriba öltözött hölgyek gondosan gyűjtik az értékes fehér virágokat, melyekből koszorút készítenek vagy a parfümipar használja fel. Ezt a pillanatot szerettem volna megfogni – amikor a tubarózsa hajnalban virágzik és szirmai még nedvesek a harmattól.

7. PARFÜMKÉSZÍTŐ MESTERKÉNT HOGYAN ÍRNÁ LE A SUBLIME NATURE TUBEROSE ILLATÁT?
A Sublime Nature Tuberose harmatosan friss és virágos. Friss fehér virágok illata, ragyogóan fényes fejjeggyel. Karakterisztikus és természetes hatást kelt. Ez az az illat, melyet a tubarózsa áraszt virágzásakor.

33415  Sublime Nature Tuberose Parfum 50 ml
Egy varázslatos aroma, egy csodás virág. Az értékes, etikus módon leszedett tubarózsa üde, édes illata, amelynek szirmait beragyogják a hajnali harmatcseppek. Egy elegáns üvegbe zárt, Sublime CO2 Technológiával előállított különleges, modern eszencia. Exkluzív, zöldellő és
nőiesen ragyogó