Bemutatjuk az ÚJ NovAge Bright Sublime arcápolókat, amelyek klinikailag igazoltan új megoldást kínálnak a pigmentfoltok okozta bőrproblémákra. Korrigálják a pigmentfoltokat, hatásukra világosabb lesz a bőr, hibátlan, egységes megjelenésű a bőrtónus – amiről vásárlói eddig csak álmodtak.

Pigmentfoltok bármely életkorban megjelenhetnek a bőrön. Ez abban az esetben következik be, ha a melanin termelődéséért felelős melanociták túl sok melanint termelnek. A termelődés egyensúlyának megbomlása pigmentfoltok megjelenéséhez és egyenetlen bőrtónushoz vezet

Megoldás: MULTI_BRIGHT techmológia
A több mint 6 évig tartó tudományos kutatómunkának köszönhetően a szabadalmaztatott, forradalmian új, növényi alapú technológia alkalmazásával a Bright Sublime termékek világosabbá teszik a bőr tónusát. A technológia a melanin termelődésére hat, korrigálja a pigmentfoltokat, segít megakadályozni az újabbak kialakulását. A gardéniából nyert, öregedésgátló hatású, növényi őssejtkivonat fokozza a kollagén-termelődést, és segít megtartani annak egészséges szintjét a bőrben

Az eredmény: Világosabbnak és hibátlannak látszó bőr, amely még szebbé és magabiztosabbá teszi az Ön megjelenését!


28969 NovAge Bright Sublime arcápoló szett
A NovAge Bright Sublime arcápoló szett 6 darab standard méretű terméket tartalmaz. Továbbfejlesztett, kiváló hatékonyságú arcápolók az arcbőr halványítására és az egységesebb bőrtónusért. Csökkentik a pigmentfoltok megjelenését, halványabbá, üdébbé, ragyogóbbá teszik a bőr tónusát és simábbá a tapintását. A termékek formulája Multi-Bright Technológiát tartalmaz. A szett tartalma: arctisztító, arctonik, szemkörnyékápoló krém, szérum, nappali és éjszakai krém.
32656 NovAge Bright Sublime bőrhalványító arctisztító

Kiváló hatékonyságú zselés arclemosó szabadalmaztatott Multi-Bright Technológiával és gardéniából nyert növényi őssejtkivonattal. Halványabbá és egységesebbé teszi a bőr tónusát, csökkenti a pigmentfoltok megjelenését. A gazdagon habzó formula mélyen tisztít, mattítja és frissíti a bőrt. Enyhén illatosított

32657 NovAge Bright Sublime bőrhalványító arctonik
Kiváló hatékonyságú arctonik szabadalmaztatott Multi-Bright Technológiával és gardéniából nyert növényi őssejtkivonattal. Víz alapú formulája eltávolítja a szennyeződések maradékát, tisztítja a bőrt. Halványabbá és egységesebbé teszi a bőr tónusát, rendszeres használattal csökkenti a pigmentfoltok megjelenését. Enyhén illatosított.

32804 NovAge Bright Sublime Advanced bőrhalványító szemkörnyékápoló krém
Kiváló hatékonyságú szemkörnyékápoló krém szabadalmaztatott Multi-Bright Technológiával és gardéniából nyert növényi őssejtkivonattal. Csökknti a pigmentáció mértékét, hatására halványabb lesz a szemkörnyék bőre. Csökkenti a duzzadtságot és a sötét karikák kialakulását, és rendszeres használattal a ráncok megjelenését. Gyorsan a bőrbe szívódik, mattító hatása van. Illatmentes.

32805 NovAge Bright Sublime Advanced bőrhalványító többfunkciós szérum 30 ml
Kiváló hatékonyságú szérum szabadalmaztatott Multi-Bright Technológiával és gardéniából nyert növényi őssejtkivonattal. Fokozza a napali és az éjszakai krémek hatékonyságát, hatására világosabb és egységesebb lesz a bőr tónusa, csökkent a pigmentfoltok, és rendszeres használattal a ráncok megjelenése. Klinikailag tesztelt. Enyhén illatosított.

32803 NovAge Bright Sublime Advanced bőrhalványító nappali krém SPF 20
Kiváló hatékonyságú nappali hidratáló krém szabadalmaztatott Multi-Bright Technológiával és gardéniából nyert növényi őssejtkivonattal. Hatására halványabb és egységesebb lesz a bőrtónus, csökken a pigmentfoltok megjelenése, és rendszeres használattal kisimultabbnak látszanak a ráncok. 20-as fényvédő faktora véd a napsugarak káros hatásaival szemben. Klinikailag tesztelt. Enyhén illatosított.

32658 NovAge Bright Sublime Advanced bőrhalványító éjszakai krém
Továbbfejlesztett, kiváló hatékonyságú éjszakai hidratáló krém szabadalmaztatott Multi-Bright Technológiával és antioxidáns gingko flavonoidokkal. Hatására halványabbnak látszik a bőr, csökken a pigmentfoltok megjelenése és egységesebb lesz a bőrtónus. Gyorsan a bőrbe szívódó, nem zsírosodó formula. Enyhén illatosított.