Több évtizedes kutatások igazolják, hogy a férfiak bőre jelentősen különbözik a nők bőrétől. A tesztoszteron-szint különbségének köszönhetően a férfiak bőre vastagabb, ellenállóbb, ugyanakkor még több energiára van szüksége a fiatalosabb megjelenés megtartásához. Ezért a bőrápolás során a férfiaknak speciális, a bőrük igényének megfelelő kozmetikumokra van szükségük, hogy megőrizhessék a bőr fiatalos, egészséges és üde megjelenését.
MIÉRT?
A modern férfiak mozgalmas életet élnek, ezért egyszerű arcápolási rutint igényelnek. A NovAge MEN arcápolók azonnal energizálják a bőrt, tartós öregedésgátló hatást nyújtanak, egészségesebbé és fiatalosabbá teszik a bőr megjelenését.
MIT?
ARCÁPOLÓKAT A BŐRÖREGEDÉS ÉS A FÁRADTSÁG KEZELÉSÉRE. A rohanó életmód, az éjszakázás a barátokkal, a stressz, a környezet szennyeződései és számos más tényező hatással van a bőr minőségére és a korai bőröregedésre. A NovAge MEN arcápolók kifejezetten a férfiak bőrére lettek fejlesztve, kettős hatásuk van – “ránctalanítanak + energizálnak”, küzdenek a fáradtság és a bőröregedés ellen.
HOGYAN?
Az arcápolók növényi őssejtkivonatokat, öregedésgátló összetevőket, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek az eltérő szerkezetű
bőrbe mélyen felszívódva ki tudják fejteni hatásukat. Kezelik a bőröregedés összes jelét. Mattítanak és hidratálnak. Az arcápolók formulája mikromolekulákat és- összetevőket tartalmaz, amelyek gyorsan a bőrbe szívódnak. Vitaminokkal energizálják a bőrt, egészségesebbé teszik a tónusát. Feszesítenek, összehúzzák a pórusokat.
A NovAge Men a 2018.4-es kampányban jelenik meg az Oriflame katalógusban.
Vásárolja meg bevezetés előtt, regisztráljon a vásárlói klub tagságért itt, és rendelje meg a szettet már most.