Akár zsíros, akár festett hajról van szó, az Oriflame HAIRX termékekkel akár 72 órán át tartó tisztaság és friss közérzet érhető el.

Zsíros hajra használja a HairX hajkiegyensúlyozó termékeket, amelyek teafa kivonatuknak köszönhetően egyensúlyban tartják a faggyúképződést, tartós frissességet nyújtanak a hajmosások között.

30065 HairX hajkiegyensúlyozó szárazsampon
Szárazsampon normalizáló rendszerrel. Hatására kevésbé látszik zsírosnak a haj. Használat előtt rázza fel, majd permetezze 30 cm-es távolságból a hajtövekre, és masszírozza a bőrbe. Ezután formázza a haját a szokásos módon.

30064 HairX hajkiegyensúlyozó sampon
Zsíros hajra ajánlott sampon. Normalizáló rendszerének hatására kevésbé látszik zsírosnak a haj. Bizonyítottan meghosszabbítja a két hajmosás közötti időt, akár 72 órára1)

 

 

Festett hajra a festett haja ajánlott HairX sampon és balzsam használatát javasoljuk, amelyek speciális formulája segít megőrizni a pigmentek hatását. Baobab-levélből nyert kivonatot és UV-szűrőt tartalmaznak, csökkentik a fakulás mértékét. Akár 200%-kal tartósabb hajszín érhető el.

26666 HairX sampon festett hajra
A sampon védi és hosszan megőrzi a festett haj színét és gyengéden tisztít. Baobablevél-kivonatot tartalmaz. Mindennapi használatra is alkalmas.

26672 HairX balzsam festett hajra
Hidratáló hatású balzsam, amely tartósabbá teszi a festett haj színét és könnyebben kezelhetővé teszi a hajat. Baobablevél-kivonata megakadályozza a haj fakulását.