A PURE SKIN arcápoló család előnye a szalicilsavat tartalmazó Detect Technológia, amely felismeri és kezeli a baktériumok okozta bőrhibákat, szabályozza a faggyúképződést, csökkenti a bőr fényesedését, tisztít, hatására kevesebb pattanás jelenik meg a bőrön. Összetevői: természetes gránátalmakivonat és természetes guava kivonat. TERMÉSZETES GRÁNÁTALMAKIVONAT pórusösszehúzó és antioxidáns hatású. Tisztítja és tonizálja a bőrt, összehúzza a pórusokat, üdébbé és egészségesebbé teszi a bőr megjelenését. TERMÉSZETES GUAVA KIVONAT A guava nyugtató, hámlasztó, pórusösszehúzó és antioxidáns hatású összetevő. Nyugtatja a bőrt, csökkenti a faggyúképződést és ápolja a pattanásos bőrt.
Az akciós ár a 2017. 13-as időszakban szeptember 5-25. között érvényes

Tisztításhoz javasoljuk a Pure Skin arctisztítót
• Eltávolítja a szennyeződéseket és tisztítja a bőrt
• Azonnal csökeknti az arcbőr fényét
• Mattítja, de nem szárítja a bőrt

32646 Pure Skin arctisztító
Kezdd a pattanások kezelését az olajmentes, természetes gránátalma-kivonattal és szalicilsavval elátott Detect Technológiát tartalmazó arctisztítóval. Eltávolítja a szennyeződéseket, csökkenti a zsírfényt, tisztítja és üdévé teszi a bőrt. Használd az arctisztítót naponta, reggel és este.

Tonizáláshoz javasoljuk a Pure Skin frissítő arctonikot
• Eltávolítja a szennyeződések maradékát és a faggyúváladékot
• Fokozza a bőr tisztaságát és csökkenti a pattanások megjelenését2)
• Összehúzza a pórusokat és csökkenti a méretüket

32648 Pure Skin frissítő arctonik
Frissítő arctonik, amely eltávolítja a szennyeződések maradékát a tisztítás után. Formulája természetes gránátalma-kivonatot és szalicilsavval ellátott Detect Technológiát tartalmaz. Összehúzza a pórusokat. Tisztítja a bőrt és csökkenti a zsírfény képződését. Használd naponta, közvetlenül az arctisztító után.

Pattanások kezeléséhez javasoljuk a Pure Skin SOS pattanáskezelő zselét 
Vidd fel közvetlenül a pattanásokra (vagy a pattanások kialakulására hajlamos területre), amint észlelhető a kialakulása. Használd igény szerinti gyakorisággal.

32651 Pure Skin SOS pattanáskezelő zselé
Pattanások gyors kezelésére! Formulája természetes guavakivonattal és szalicilsavva ellátott Detect Technológiát tartalmaz. A bőrgyógyászatilag tesztelt zselé gyorsan, akár 8 órán belül kezeli a pattanásokat, csökkenti a méretüket, akár 24 órán belül. Használd igény szerinti gyakorisággal.