ORIFLAME WELLNESS PROTEIN BLEND FEHÉRJEPOR

Szeretné szervezete számára biztosítani az egészséges fehérje- és rostszintet mindennap, étkezési szokásai megváltoztatása nélkül?

A WELLNESS BY ORIFLAME OTTHONA 1998-ban Stig Steen professzor megalapította az Igelösa Táplálkozás-tudományi Intézetet, hogy élenjáró kutatásokat végezzenek a szív- és tüdő-transzplantációk, a táplálkozás és az életmód terén. 2007-ben lett Igelösa a Wellness by Oriflame otthona, és a Wellness by Oriflame Ízesített italporok és a Wellness Protein Blend fehérjepor egyedi formulájának születési helye.

A FEHÉRJEPOR FEJLESZTŐJE
• Stig Steen a szívsebészet professzora Svédország egyik legnevesebb egyetemén, a Lund Egyetemen dolgozik.
• A Lund külvárosában található Igelösa Táplálkozás-tudományi Intézet alapítója. A táplálkozással és életmóddal kapcsolatos
kutatásokat végző központ szoros együttműködésben áll a Lund Egyetemmel
• Az Oriflame Tudományos Tanácsadó Testületének tagja.
• Az eredeti fehérjepor formulájának fejlesztője.
• A világszerte ismert LUCAS® Automata mellkasi kompressziós készülék feltalálója. A világ számos országában alkalmazott
készülék jelentősen csökkentette a szívinfarktus miatt bekövetkező halálozások számát

„Örömmel mutatjuk be a Wellness Protein Blend fehérjeport, az eredeti, ízesítetlen formulát, amelyet fogyaszthat szószokba, más ételekbe vagy akár különböző levesekbe keverve. Az optimális mennyiségű tápanyagok fogyasztásának ideális, „régimódi” módja.”
Vezető professor Stig Steen, MD, PhD

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉSZETES TÁPANYAGOK ÉS ÖSSZETEVŐK

 

MIÉRT OLYAN FONTOS A FEHÉRJE?
A fehérjék a szervezetünk által naponta előállított sejtek millióinak fontos részei. A szervezet fontos elemét képező aminosavakból épülnek fel, részt vesznek számos funkciójában a kötőszövetek regenerálódásán át az enzimek termelődéséig. A fehérjepor a
táplálkozás tökéletes kiegészítője. Egy adag 8 gramm kiváló minőségű fehérjét tartalmaz.

MIÉRT FONTOSAK AZ ÉTKEZÉSI ROSTOK?
A Nordic Nutrition Recommendations (Északi Táplálkozási Ajánlások) és más irányelvek szerint, naponta legalább
25-35 gramm élelmi rost elfogyasztása jótékonyan hat az egészségre. A felmérések szerint a legtöbb ember nem veszi figyelembe ezen ajánlásokat. A magas rosttartalmú fehérjepor a rostfogyasztás praktikus módja. 

Mindannyian tudjuk, hogy a szervezetben található sejtek felépítéséhez és a szervezet egészségének megőrzéséhez fehérjére és étkezési rostra van szükség. Meglehetősen nehéz jó minőségű fehérjét és rostot egyszerűen és kényelmesen a szervezetbe juttatni tápanyagokon keresztül úgy, hogy ne unnánk rá a változatlan és egyhangú
táplálkozásra és ételekre.

WELLNESS BY ORIFLAME INNOVÁCIÓ
Transzplantáció terén végzett 40 évnyi kutatás során Stig Steen, svéd professzor felismerte, hogy pácienseinek tökéletesen kiegyensúlyozott, természetes formulát tartalmazó tápanyagokra volt szükségük a műtét utáni felépüléshez.
• Folyamatos kutatásokat követően Stig Steen professzor kifejlesztett egy exkluzív formulát páciensei részére a gyorsabb felépülésért. Az eredeti formula a Protein Blend fehérjepor elnevezést kapta.
• A fehérjepor formuláját kombinálta Stig Steen professzor a mindennapi ételekkel, így lehetősége nyílt a páciensek által elfogyasztott ételek tápanyag-értékének növelésére.

WELLNESS PROTEIN BLEND FEHÉRJEPOR – HATÉKONYSÁGA
• A napi táplálkozás hatékony kiegészítője A fehérjepor tápanyagokkal látja el a szervezetet mindennap, fehérjék és élelmi
rostok optimális keverékével.
• Optimális tápanyag minimális kalóriával Magas fehérje- és rosttartalom három kiváló forrásból. Egy adag csak 72 kalória.
• Praktikus adagolás, igazodik az életmódhoz és az egyéni ízvilághoz A Wellness Protein Blend fehérjepor ízmentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot és édesítőszert. Számos ételhez és italhoz adható, használhatja már a sütés és a főzés során, vagy akár a terített asztalnál is hozzáadhatja az ételhez, italhoz.
• Kiváló minőség Szabadalmaztatott formulája természetes tápanyagokat tartalmaz. Kutatása, tesztelése és fejlesztése Svédországban történt.