A szirmokból nyert rózsaolaj már kis mennyiségben is képes „megbolondítani” egy illatkompozíciót. Ráadásul nem csak főszereplőként első osztályú. Más-más illatkomponensekkel tökéletes harmóniát alkot, és a háttérben megbújva – normál halandó orra nem is érzi a jelenlétét – is képes arra, hogy egy parfümöt kerek egésszé alakítson. Nem véletlen, hogy máig dobogós helyen áll a parfümgyártás alapanyagai között. Annak ellenére, hogy mára több ezer fajtáját nemesítették, máig három rózsafajtát termesztenek rózsaolaj előállítására, az olajrózsának is hívott damaszkuszi rózsát (Rosa damascena Mill.), a százlevelű rózsát (Rosa centifolia L.) és a patikai vagy parlagi rózsát (Rosa gallica L.). Érdekes, hogy termőhely adottságaitól függően azonos fajtáknak is más-más összetételű és intenzitású az illóolajuk. A rózsaolajat lassú és kevéssé hatékony préseléssel is kinyerhetjük a szirmokból, de iparszerű előállításához ennél hatékonyabb megoldásra van szükség. A leginkább keresett sárgás árnyalatú bolgár rózsaolajat vízgőz-desztillációval állítják elő. A pirosas színű folyékony rózsaeszenciát alkoholos áztatással nyerik ki a szirmokból. Rózsavíz alkoholos és forró vizes áztatással is előállítható. (Forrás: www.nlcafe.hu)

30025 Volare Eau de Parfum Nőies, érzéki és elegáns, akár egy csodás rózsa. A Volare Eau de Parfum lélegzetelállító, romantikus virágok pazar aromacsokra, az ibolyalevelek, a rózsaszirmok és a bőr luxus eszenciájával. 33448 Volare Gold Eau de Parfum  A csodálatos Volare Gold Eau de Parfum a szerelem feledhetetlen pillanataira emlékeztet. Egy érzékien ragyogó, virágos-ínyenc-rózsás eszencia. A szívjegyben a nőies, mélypiros levelű Grand Amour rózsa tündököl, átadva helyét a bársonyos barack édes aromájának és a sós karamella luxus illatának. Az örök szerelem varázslatos illata. 31495 Volare Forever Eau de Parfum  A Volare Forever Eau de Parfum egy virágos, rózsával, ibolyával átitatott illatcsokor. Kifinomult, rendkívül nőies illatát átjárja a pazar, mámorító fehér rózsa, ragyogó virágok és az édesen érzéki, cukrozott mandula aromája. Egy exkluzív illat az élet örömteli pillanataira.

31293 Eclat Femme Weekend Eau de Toilette
Egy élénk, kifinomult, virágos illat. Az illat elsőként a bergamott, a ribizli és a barack zamatos aromájával hódít. Ezeket öleli át a friss, zöld növények eszenciája, a mézillatú százlevelű rózsa és a fűszeres fehér rózsa csokra. Karakterét és csábító erejét az érzéki mósusz és a fás jegyek adják.

13850 Enigma Eau de Toilette
Csábítson el az illatával. Mutassa meg szenvedélyes, érzéki oldalát ezzel a titokzatosságot sugárzó elixírrel, amelynek senki nem tud ellenállni. Különleges formájú üvege is ezt a titokzatos lángot sugallja. Illatjegyeiben megtalálható a fekete rózsa, az éjszaka virágba boruló jázmin és a pacsuli levelek érzéki aromája. Érzékiség és ellenállhatatlan vonzerő lengi körül viselőjét. A mámorító fekete rózsa és az éjszaka virágba boruló jázmin teszi ragyogóvá és szenvedélyessé az illatot.

25447 Seductive Musk Eau de Toilette
A Seductive Musk Eau de Toilette egy lélegzetelállító illat a nőies rózsa, a szexi pézsma és a lágy kaszmerán csodálatos, feledhetetlen, ellenállhatatlan jegyeivel.

31119 Elvie Firefly Eau de Toilette
Képzeletben látogasson el a tündérek titokzatos világába a varázslatos, virágos-gyümölcsös-fás Elvie Firefly Eau de Toilette-tel. Fejjegyében a grépfrút és a barack aromája, valamint vizes jegyek ragyognak, azonnal életre keltve az érzékeket, mielőtt fejet hajtanának a ragyogóan szép, éjszaka virágzó rózsa érzéki eszenciája előtt. Az illat az érzékiséget sugárzó fás jegyekben teljesedik ki.

23853 Paradise Eau de Parfum
Merész és vibráló: szereti a szépséget, az eleganciát és az egzotikumot, és ezek egyedi kombinációját. Egy bohém, sikkes hölgy, mennyei illattal. Érzéki illat karakteres üvegbe zárva, aranyszínű, articsóka formájú kupakkal. Az illatot a bazsarózsa, a jázminszirmok és a fűszeres rózsabors aromája teszi egzotikussá és különlegessé, az érzéki cédrus-illat és az ámbrás jegyek varázsolják légiessé és gyengéddé. Pompa, bohémság, sikk, szabadszelleműség és spontaneitás. Ez jellemzi az eklektikus, egzotikus illat kifinomult viselőjét.

32535 My Destiny Eau de Parfum
Egy csodálatosan intenzív, pacsulis-gyümölcsös-zöld illatjegyekkel átitatott eszencia. Fejjegyében a vizes lótuszvirág, szívjegyében a nőies bazsarózsa, alapjegyében az érzéki pacsuli tündököl. Az illat különlegességét tovább fokozza a turmalin nevű féldrágakő energiája, amely magabiztosságot sugall. Az illatok világában először fordul elő, hogy egy illat minden egyes üvege egyedi ívelt mintával van díszítve. Egyiknek sincs párja!

32677 Si Magnifique! Eau de Toilette
Érezze magát minden pillanatban és minden alkalommal csodálatosnak. Az illatban a bergamott ragyogása fokozza a nőiességet, az ünnepi rózsa harmatos illata romantikát, a mandulafa kifinomultságot áraszt. Egy illat az élet különleges, örömteli, boldog pillanataira.