A fehér szantálfa (Santalum album) ázsiai eredetű, félparazita fa, amely 6–10 m magasra nő, levelei bőrneműek és ép szélűek. Kisméretű virágai fürtökbe tömörülnek. A szantálfafélék közül a mérsékelt égöviek lágy szárúak. A gazdanövény gyökereihez tapadt hausztóriumokkal szívják el a vizet. Délkelet-Ázsiából, Indiából, Ausztráliából és Afrikából származnak. Az Európában élő növényt a Fülöp-szigetekről hozzák be. (Forrás wikipedia.) Érzéki keleties illatot áraszt, fűszeres, fás jegyekkel.
Az illóolajat a fehér szantálfa faanyagából gőzlepárlással állítják elő. 

A szantálfa több kedvelt Oriflame termékben megtalálható.

33415 Sublime Nature Tuberose Parfum
Egy varázslatos aroma, egy csodás virág. Egy illatos virágcsokor, amelynek szirmait beragyogják a hajnali harmatcseppek. Egy különleges pillanat, egy gyengéd érintés a harmat lágyságának és a szantálfa érzékiségének illatjegyeivel. Az elegáns üveg a természet egyszerűsége és szépsége iránti tiszteletet fejezi ki. Tökéletes, üde és modern. Sublime CO2 Technológiával. Egy exkluzív, zöldellő és nőies eszencia.


8150 Glacier Eau de Toilette

Glacier Eau de Toilett, egy friss, fiatalos illat. Egy élénk illat sportos férfiaknak. Egy frissítő eszencia a geránium, a szantálfa és a citrom fűszeres, zamatos, érzéki jegyeivel.


31099 So Fever Her Eau de Parfum

Egy provokatív illat érzéki jegyekkel. A zamatos fekete ribizli, az édes szantálfa és a pazar gyömbérvirág teszi ellenállhatatlanná. Egy buja, szexi illat szenvedélyes hölgyeknek.

32503 Venture Eau de Toilette
Mutassa meg energikus oldalát, és ne rettenjen meg a kockázatoktól. Fejezze ki magabiztos egyéniségét a Venture EdT-vel. Az illatot meghatározza a hűsítő borsmenta, valamint a damiana gyökér és a szantálfa érzéki aromája, amelyek egy rendkívül férfias, üde illatban teljesednek ki.


11355 Divine Eau de Toilette

Senki sem hasonlítható a viselőjéhez, övé az egész világ. Ünnepelje nőiességét és szépségét ezzel az elragadó illattal. Üde, virágos, nőies illat gyümölcsös és fás jegyekkel. Az illat karakterét és szépségét az üveg csodálatos, lágy íve is kifejezi.


21707 Voyager Eau de Toilette

A Voyager Eau de Toilette fejjegye a bergamott és a mandarin aromájának izgalmas kombinációja. Ezt fokozza a kardamom, a zöld tea és a namíbiai mirha érzékisége. Az eszencia férfiasságát pedig tovább fokozza a szantálfa, a vetiver és az ámbra összhangja.


32538 Incognito for her Eau de Toilette

Vegyen részt egy csodás szerelmi játékban. Hódítsa meg kiválasztottja szívét a földicseresznye, a zamatos málna, a keserédes rebarbara és a kifinomult gyöngyvirág érzéki illatával. A szantálfa és az ellenállhatatlan praliné aromája teszi az eszenciát igazán nyerővé, és így lesz a kedves férfi szíve az Öné.


31493 Love Potion Secrets Eau de Parfum

Fejezze ki legbensőbb vágyait és mutassa meg az Önben szunnyadó szenvedélyt a zamatos fehér eper és a szívjegy fehér virágainak érzéki bájillatával. Az alapjegyet a krémes ámbra, a mennyei szantálfa és a csábítóan finom fehér csokoládé varázsolja szexivé és nőiessé.