Egy család mindennapjait meghatározzák az együtt töltött pillanatok, a törődés, a biztonság és a boldogság.
Az Oriflame 2017.  14-es időszak új terméke a Szerető gondoskodás – Loving Care. Gyengéd ápolás tetőtől talpig az egész család számára. 

A Loving Care sorozat fő hatóanyaga a TERMÉSZETES MANDULATEJ. Évszázadok óta használják a test bőrének ápolására a gyengéd, természetes mandulatejet. Gazdag vitamin- és ásványianyag-forrás, táplálja és kondicionálja a bőrt. Javítja a bőr és a fejbőr állapotát, erősíti a hajszálakat, fokozza a ragyogást, természetesen. Ideális az egész család számára, pH-semleges formula, nem szárít, bőrgyógyászatilag tesztelt. Gyengéd törődés az egész család számára, 3 éves kortól. 

34332 Loving Care többfunkciós krém 150 ml
Gyengéd, többfunkciós krém arcra, kézre és testre. Ideális az egész család számára. A pH-semleges formula természetes mandulatejet tartalmaz, üdévé, puhává és ápolttá teszik a bőrt. Egész napos hatást nyújt, kellemes az illata. Használata 3 éves kortól ajánlott.

 

34061 Loving Care kézkrém 150 ml
Gyengéd, hidratáló kézkrém. Ideális az egész család számára. Puhává és táplálttá teszi és ápolja a kézbőrt. Tápláló pH-semleges formulája természetes mandulatejet tartalmaz. Kellemes az illata. Használata 3 éves kortól ajánlott.

34069 Loving Care krémes kéztisztító 300 ml
Puha, tiszta kezek az egész családnak. Gyengéden tisztít és ápol. A pH-semleges formula természetes mandulatejet tartalmaz. Kellemes az illata. Használata 3 éves kortól ajánlott.

34066 Loving Care szappan arcra és testre 125 g
Gyengéden ápoló szappan az arc és a test bőrének tisztítására. Ideális az egész család számára. Puha és sima tapintásúvá teszi a bőrt. Formulája természetes mandulatejet tartalmaz. Kellemes az illata. Használata 3 éves kortól ajánlott.

34060 Loving Care 2 az 1-ben sampon és balzsam 400 ml
Gyengéden tisztító, ápoló és tápláló sampon és balzsam egyben. Ideális az egész család számára. Könnymntes és pH-semleges formulája természetes mandulatejet tartalmaz. Kellemes az illata. Használata 3 éves kortól ajánlott.

34058 Loving Care tusolókrém 400 ml
Bőrpuhító, ápoló és tisztító hatású tusolókrém, ideális az egész család számára. Formulája természetes mandulatejet tartalmaz. Kellemes az illata. Gyengéd, pH-semleges formula. Használat 3 éves kortól ajánlott.

34063 Loving Care testápoló lotion 400 ml
Bőrpuhító, ápoló és tápláló testápoló lotion az egész család számára. Gyengéd, pH-semleges formulája intenzíven táplál, megakadályozza a bőr kiszáradását. Természetes mandulatejjel és kellemes illattal. Használata 3 éves kortól ajánlott.

Az árak a 2017.14-es időszakban szeptember 26. – október 16. között érvényesek.