A Svéd antioxidáns étrend-kiegészítő kapszulában található astaxanthin a svéd szigetcsoportból származó algából, és a svéd erdőkben található fekete áfonyából származik. Az algát laboratóriumi körülmények között termesztik, a feketáfonya vadon nő.

 

Astaxanthin

A tudósoknak van egy elméletük az öregedés rejtélyes folyamatával kapcsolatban, az ún. szabadgyökteória. Ez az elmélet egyszerűen arról szól, hogy miközben belélegezzük az életünkhöz szükséges oxigént, az károsítja a sejtjeinket, és ezzel fokozatosan öregít is bennünket. A testünknek vannak olyan működési mechanizmusai, amelyeknek az a feladatuk, hogy ellenőrzésük alatt tartsák az oxidáció okozta károsodásokat, és a védekezést nagy részben az étkezéshez kapcsolódó tényezők segítik. Az astaxanthin egy egyedülálló antioxidáns, amely teljes mértékben feloldódik, és a test valamennyi szövetéhez eljut. Véd az oxidáció okozta károsodásokkal szemben, ráadásul igazolt gyulladásgátló hatása is van. Az astaxanthin szedése csökkenti a testünkben naponta fellépő oxidáció okozta károsodásokat és öregedésgátló hatása van természetes módon.

 

Az alga. Mit lehet tudni a kapszulában található, svéd szigetcsoportból származó algáról? Hogyan készül?

  • A tudósok azonosították azt az algafajtát, amelyik a legmagasabb koncentrációban tartalmazza az astaxanthint, és amelyik képes megélni laboratóriumi körülmények között is.
  • A Svéd antioxidáns étrend-kiegészítő kapszulában található astaxanthint az egyedülálló, ellenőrzött laboratóriumi körülmények között termesztett algából vonják ki. Az alga kifejlődési ideje a növekedési fázis kezdetétől számított 10 nap.
  • A kifejlett zöld algát a növekedési szakasz végén erős fénnyel világítják meg, így stimulálják az astaxanthin felhalmozódását.
  • Az astaxanthinban gazdag, piros alga készen áll a felhasználásra. A leszedés után megszárítják, porrá zúzzák és a Svéd antioxidáns étrend-kiegészítő kapszulájába zárják.
  • Az ellenőrzött folyamat a stockholmi szigetvilágban található laboratóriumban zajlik. Korábban ebben a laboratóriumban különítették el és tisztították meg az eredeti algát.

 

Fekete áfonya

  • A fekete áfonya Svédország valamennyi erdejében vadon nő, fontos C-vitamin-forrás, gazdag rostokban és antioxidánsokban.
  • A flavonoidok családjába tartozó, erős antioxidánst tartalmaz, amelyet antocianidinnek hívnak. Ez az a pigment, amely a fekete áfonya sötétlila színét adja.
  • A fekete áfonyából származó antocianidint régóta használják a látásélesség javítására. Az antocianidin megtalálható a vörösborban is, és támogatja a szív- és érrendszer egészségét.

25414 Astaxanthin-tartalmú étrend-kiegészítő kapszula
Astaxanthin nevű antioxidánst tartalmaz, amely a svéd szigetvilágból származó alga kivonata. Hatását a hozzáadott feketeáfonya-kivonat tovább fokozza. Ez a két összetevő segít megőrizni a bőr természetes szépségét, növeli az izmok teljesítményét és egészségesebbé teszi a szív- és érrendszert. 30 napi adag.
Az akciós ár érvényessége 2017.11-es időszak, Július 25.  – Augusztus 14.