Az élet hektikus, a napok gyorsan eltelnek. Mikor minden pillanatban meetingeken, határidőkön vagy más kötelezettségeken jár az eszed, gyakran érezheted úgy, hogy nincs elég óra egy napban, vagy nincs elég nap egy héten a teendőidre. Azonban, fontos, hogy egészségünkkel és jóllétünkkel is törődjünk.

A Wellness-csomag étrend-kiegészítő 12 féle vitamint, 10 fajta ásványi anyagot, kiváló minőségű halolajból nyert Omega 3-zsírsavakat (eikozapentaténsavat/EPA és dokozahexaénsavat/DHA), feketeáfonya-kivonatot és karotenoid astaxanthinban gazdag mikroalgát tartalmaz. A-, B-, B6-, C- és D-vitamin-tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Adagolása: 1 tasak naponta.

A wellness az az életstílus, amitől jól nézel ki és fantasztikusan érzed magad ma – és biztosítja a hosszú, boldog, egészséges életet holnapra is. Nem mindig könnyű, de a Wellness by Oriflame magas-minőségű étrend-kiegészítők széles körét és életvezetési tanácsokat kínál, hogy sikeres legyél! Termékeinket Svédországban fejlesztik vezető tudósok, természetes forrásból és a természet által inspirálta összetevőkből. Az egészséges, boldog élet itt kezdődik!