Ön is azok közé a férfiak közé tartozik, akik számára a szépségápolás a zuhanyzást és a borotválkozást jelenti? És akik szerint a krémek és testápolók csak nőknek valók? Gondolja ezt újra! A férfiak bőrének is szüksége van ápolásra, ami nem is jelent nagy erőfeszítést. Íme, a legalapvetőbb tudnivalók! (Forrás: www.oriflame.hu)

1. VEZESSEN BE ARCÁPOLÁSI RUTINT
A bőr nem válik magától tökéletessé. Ahogy a nőknek is, úgy a férfiaknak is tenniük kell érte, nap mint nap.  A mindennapi bőrápolási rutin tartalmaz tisztítást, bőrtáplálást, hidratálást és a környezeti ártalmaktól való védelmet.
Ajánlott termékek: 28971 NovAge Ecollagen szett A szett továbbfejlesztett formulájú arcápolói szabadalmaztatott Tri-Peptide-technológiát és solanaceae (burgonyafélék) növényi őssejtkivonatot tartalmaznak. Láthatóan korrigálják a ráncokat, frissítik, tonizálják, ragyogóbbá és ellenállóbbá teszik a bőrt. A bőr fiatalságát fokozó arcápolási rutin részeként a hat termék kombinált használata javasolt a maximális hatás elérése érdekében. A szett tartalma: arctisztító, arctonik, szemkörnyékápoló krém, szérum, nappali és éjszakai krém. A NovAge termékekben a tudomány vívmányait ötvöztük növényi őssejtkivonatokkal a tökéletes öregedésgátló hatás érdekében.

2. TÖKÉLETESÍTSE A BOROTVÁLKOZÁSI TECHNIKÁJÁT
A gyors reggeli borotválkozás ártalmas lehet a bőrre. A megfelelő módszerekkel azonban megkímélheti magát a vágásoktól és gyulladásoktól. Az alábbi néhány alapszabályt érdemes betartani:
Első lépésként nedvesítse be a bőrt, hogy puhább legyen és megnyíljanak a pórusok. Használjon gyengéd borotvahabot, hogy csökkentse az irritációt. Mindig a szőr növekedésével megegyező irányba húzza a borotvát. Minden húzás után öblítse le a borotvát. Használjon borotválkozás utáni balzsamot és hidratálót. Ajánlott termékek: 32016 North For Men Sensitive borotvahab  Borotvahab hidratáló összetevőkkel, amelyek megkönnyítik a borotválkozást, gyengéden ápolják a bőrt, megakadályozzák a bőr szárazságát és feszülését. Formulája Arctic Pro Defence-összetevőt, aloe verát és Glide Technológiát tartalmaz. Bőrgyógyászatilag tesztelt érzékeny bőrű férfiakon. 32017 North For Men Sensitive nyugtató arckrém Hűsítő hatású, borotválkozás utáni arckrém Arctic Pro Defence-összetevővel és aloe verával. Azonnal csökkenti a bőr szárazságát és feszülését. Nyugtatja a bőrt, fokozza a komfortérzetét, akár 24 órás hidratálást nyújt2). Könnyű formulája nem kelt zsíros érzést a bőrön. Bőrgyógyászatilag tesztelt érzékeny bőrű férfiakon.

3. MINDIG HASZNÁLJON NAPVÉDŐT
Kerülje el a korai bőröregedést és a nap okozta bőrkárosodást megfelelő fényvédelemmel! Használhatja a nappali arckrém részeként is, vagy külön, attól függően, hogy mennyi hidratálásra van szüksége a bőrének.
Ajánlott termékek: 34143 NovAge bőrvédő nappali krém SPF30 Többfunkciós bőrvédő krém, amely védi a bőrt az UV-sugarak és a szennyeződések káros hatásaival – mint az egyenetlen bőrtónus, a pigmentfoltok és a ráncok – szemben. Lelassítja a bőröregedés folyamatát három módon a ragyogóbb, tisztább bőrért és az egységesebb bőrtónusért. 31322 Sun Zone öregedésgátló napvédő krém arcra és napnak kitett bőrre SPF 25 Könnyű textúrájú, matt hatású, öregedésgátló napvédő krém 25-ös fényvédő faktorral. Sejtvédő technológiája véd a leégés ellen és csökkenti a napfény okozta bőröregedés mértékét. Q10-koenzim-tartalma véd a kollagén- és elasztin-termelődés lassulása ellen.

4. IDŐBEN GONDOLJON A BŐRÖREGEDÉSRE
Talán most még babaarcúnak látszik szakáll nélkül, de észre sem veszi, és megjelennek az első ráncok. Ezért érdemes megelőzni a dolgot és minőségi termékek segítségével csökkenteni a finom ráncok kialakulását.
Ajánlott termékek: 28970 NovAge True Perfection szett  Továbbfejlesztett arcápoló család szabadalmaztatott selyemfa-kivonattal és acai bogyóból nyert növényi őssejtkivonattal. A továbbfejlesztett arcápoló család intenzíven hidratálja a bőrt, üdébbé és ragyogóbbá teszi a megjelenését. Késlelteti a bőröregedés jeleinek kialakulását. A bőr fiatalságát fokozó arcápolási rutin részeként a hat termék kombinált használata javasolt a maximális hatás elérése érdekében. Arctisztító, arctonik, szemkörnyékápoló krém, szérum, nappali krém és éjszakai krém egy szettben. A NovAge termékekben a tudomány vívmányait ötvöztük növényi őssejtkivonatokkal a tökéletes öregedésgátló hatás érdekében. 28971 NovAge Ecollagen szett 

5. HASZNÁLJON TESTÁPOLÓT
Nemcsak az arcán van szükség hidratálásra, a test teljes területén fontos a bőr ápolása. Különösen akkor, ha aktív az életvitele és sokat zuhanyzik. Építse be a mindennapokba, hogy zuhany után testápolót is használ. És igyon sok vizet!
Ajánlott termékek: 33335 Love Nature Body tusolókrém mandulaolajjal és 32616 Love Nature tusolókrém tápláló mandulaolajjal 32617 Love Nature testápoló lotion tápláló mandulaolajjal