A nap a jó közérzet és az egészség forrása, de fényvédelem hiányában bőröregedést, leégést és túlzott pigmentációt okozhat. Ezek elkerülése érdekében használja  a Sun Zone termékeket és védje bőrét a káros UVA/UVB-sugarakkal szemben. A sejteket védő Cellular Protection Technológia és az E-vitamin védelmet nyújt az UVA-/UVB-sugarakkal, a szabadgyökök és a napsugárzás káros hatásaival szemben.

30568 Sun Zone napozó lotion arcra és testre gyerekeknek SPF 50 – magas fényvédelem
Speciális formulája ideális a gyermekek érzékeny bőrére. Az 50-es fényvédő faktort tartalmazó napozókrém véd a káros UVA-/UVB-sugarakkal szemben. Vízálló, alkoholmentes, színezék- és illatmentes formula. Ideális kisgyermekek számára 1 éves kortól

23296 Sun Zone napvédő lotion arcra és testre SPF 30 
Magas fényvédő faktorának köszönhetően hatékonyan védi a bőrt. Napraforgómag-olaja nyugtat és hidratál. A napra érzékeny bőrre ajánljuk, a napon töltött első alkalomtól kezdve. Vízálló. 

23294 Sun Zone napozó lotion arcra és testre SPF 15
Közepes fényvédelmet nyújtó, könnyű textúrájú lotion. Nem ragad a bőrön, formulája a bőrbe szívódik, hidratál, közepes fényvédelmet nyújt. Vízálló.

32280 Sun Zone homok- és vízálló napozó spray SPF 50 magas fényvédelemmel
Védje bőrét a nap káros sugaraival szemben a praktikus spray-kiszerelésű napozó-készítménnyell. Könnyű formulája nem ragad, 50-es fényvédő faktora hatékonyan véd. Gyorsan a bőrbe szívódik, ellenáll a homoknak és a víznek. Sejtvédő technológiája hatékonyan véd az UVA/UVB-sugarakkal, a nap káros hatásaival és a szabadgyökökkel szemben. Bőrgyógyászok által tesztelt.

23378 50 ml-es Sun Zone napozó arcra és a napnak kitett bőrre SPF 50
Hatékony, magas faktorszámú napozókrém érzékeny bőrre. Bőrpuhító és hidratáló összetevőket tartalmaz. Gyorsan felszívódó textúrája vízálló.