A Wellness by Oriflame Testsúlycsökkentő szett tetszőlegesen állítható össze és előfizetésben vásárolható.
Minden 4. szett ingyenes. Minden szetthez ajándék papírtasak  jár.

A szett egyik alkotója 1 db Wellness
csomag.
Ennek típusa választható, lehet női, vagy férfi csomag.  Az előfizetés ideje alatt a ez nem változtatható meg.

A szett másik alkotója 2 db termék
az  Ízesített italpor csokoládé, eper vagy  vanília, a Protein blend por natúr, a Levespor spárga vagy paradicsom ízesítésű termékek közül. Bármely variáció választható, két egyforma termék is.
Az előfizetés ideje alatt bármikor lehet másik kettőt választani a 6 termékből.

MIÉRT A WELLNESS BY ORIFLAME?
Több mint 8 év kutatási munka eredményeként jött létre a Wellness by Oriflame termékcsalád, amely hozzásegítheti Önt egy egészségesebb, teljes élethez. Az Oriflame táplálékkiegészítő termékek a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek felelnek meg és a svédországi Igelosa-ban található Egészséges Életmód Kutatóközponkban kerültek kifejlesztésre.

TERMÉSZETES TESTSÚLYCSÖKKENTÉS
A Wellness by Oriflame csapata tudja, hogy a testsülycsökkentés és a testsúlyszabályozás nem a bevitt kalória rövid távú minimalizálásáról szól, hanem az egészséges életmód megteremtéséről. Ezért ízesített italporaink és levesporaink tudományos háttere úgy került kialakításra, hogy tökéletesen illeszkedjen ebbe a rendszerbe, így biztonságos, természetes és hosszútávú eredményt nyújtson a testsúlycsökkentés terén. Kínálatunkban többféle finom ízesítésű és egészséges italport és levesport talál.

MINDENNAPI EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS ÉS ÖREGEDÉSGÁTLÁS
Szeretne annyira egészséges lenni, hogy ez látványosan megmutatkozzon a bőrén, az energiaszintjén és a hangulatán is? A Wellness-csomag nőknek és férfiaknak tökéletesen fedezi az Ön szervezete napi tápanyag-és antioxidáns-szükségletét, így Ön fiatal maradhat kívül és belül is. A Wellness-csomagok Omega 3-zsírsavat, astaxanthint, esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, így biztosítva az összes egy napra szükséges tápanyagot egy praktikus tasakba zárva. Összefoglalva: hatékony öregedésgátlás belülről!