Az Oriflame Twilight kollekció megfelel a legújabb trendnek. Kifinomult stílusú, nőies nyakláncok, művészien kidolgozott medálok és fülbevalók. Az idei ősz legdivatosabb kiegészítői. Újra hódítanak a minimalista stílus jellemzői romantikus részletekkel ötvözve. Modern ruházattal kombinálva tökéletes megjelenést
eredményeznek

29680 Twilight nyaklánc szett
Két darab, luxus hatású, aranybevonatú nyakláncból álló szett. Kontrasztos stílus és méret. Az egyiket egy lila köves, a másikat egy zöld köves medál díszíti. Viselje a két nyakláncot együtt vagy külön-külön. Nikkelérzékenység esetén is használható.

29681 Twilight karkötő szett
Sikkes karkötő szett két darab aranybevonatú, luxus hatású lánccal. Mindegyiket egy-egy kő díszíti, zöld, illetve lila színben. Viselje a két karkötőt együtt vagy külön-külön. Nikkelérzékenység esetén is használható.

29682 Twilight fülbevaló szett
Két párból álló, divatos fülbevaló szett. Ideális viselet a hétköznapokon és jeles alkalmakkor egyaránt. A stiftes fülbevalót zöld, a függőt lila színű, kézzel színezett kövek díszítik. Csodálatos megjelenést kölcsönöznek. Nikkelérzékenység esetén is használható.